• Сб. Кві 20th, 2024

Зустріч із педагогами

Відerasmus

Сер 18, 2021
18.08.2021 року в рамках реалізації проєкту програми Erasmus + Jean Monnet Module 620252-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE (2020-2023) для методичної спільноти вчителів початкових класів Вінницької ОТГ був проведений тренінг «Театралізована діяльність: мистецтво, «школа почуттів» і досвід спілкування». Тренінг проходив of-line на базі Освітнього хабу “NOT BOX” Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського , в ньому взяли участь близько 100 педагогів.
Спікерами були Олена Демченко і Наталя Казьмірчук, які
презентували проєкт, показали можливості співпраці з учителями початкових класів. Активну участь у його підготовці взяли наші колеги (Олеся Жовнич, Інна Стахова).
Синергія теорії та практики, євроєйських підходів до розвитку “soft skills” і українського досвіду організації дитячих театрів, творчість, інтерактив, емоційність, перегляд і обговорення відео, зацікавленість, любов до театру – такою була атмосфера тренінгу! Дякуємо за сприяння у проведенні консультанту КУ “Центр професійного розвитку педагогічних працівників ВМР” Антонішиній Юлії!
Результат спілкування: нові знайомства, пропозиції до спільної організації роботи театральних гуртків, обмін ідеями і досвідом!
Ми впевнені, що далі буде, буде ще цікаві та продуктивніше! Запрошуємо всіх творчих педагогів, небайдужих до театру до співпраці!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *